Kiscsillag Étterem, mint a legjobb étterem Csillaghegyen- vendégeink visszajelzései

Köszönjük, hogy szeretik a Kiscsillag Éttermet, és ötleteikkel, véleményükkel még jobbá teszik! Kis tavaszi összefoglalónk vendégeink visszajelzéseiből!

 

Örülünk, hogy egyre többen válnak törzsvendéggé a Kiscsillagban, és annak is, hogy folyamatosan megosztják velünk élményeiket, véleményüket! Jóleső dicséretek, beszámolók és olykor elgondolkodtató kritikák is folyamatosan érkeznek. Igyekszünk minden jótanácsot megfogadni és mindig kicsit jobbá tenni éttermünket. A visszajelzések révén sok-sok megerősítést is kapunk arról, hogy a Kiscsillagot sikerült egy olyan hellyé varázsolni, ami rengeteg örömöt okoz.

 

„A mai töltött káposzta isteni volt, otthon se lehetne jobb”

 

A Kiscsillag Étterem kemencében sült ételei hamar népszerűek lettek. A házias ízek és a klasszikus fogások kedvelőitől lelkes beszámolók érkeznek hozzánk, és külön jóleső arról olvasni, amikor kellemes emlékeket idéz fel egy-egy íz. „A rakott krumpli, jóóó sok tejföllel, pont mint a nagymamámé volt.”

 

Meséltünk már itt a blogon is házi kenyerünkről, amit saját kemencénkben, helyben sütünk, és úgy tűnik, vendégeink nagyon gyorsan megszerették. „A malaccsászár kemencében sült lencseragun szervírozva, friss házi kenyérrel, világbajnok! A lábast nem nagyon kellett mosogatni.”

 

A kenyérlángosból szinte sosem tudunk eleget sütni, pillanatok alatt elfogy, bármennyit készítünk. És van még egy közönségkedvenc, amiről egyik kedves vendégünk így fogalmazott: „A rósejbni mindent vitt.”

 

„Jó, hogy van egy ilyen étterem Csillaghegyen”

 

Amikor elhatároztuk, hogy megnyitjuk családi kisvendéglőnket, rögtön tudtuk, hogy a helyszínnel nem hibázhatunk. Nagyon örülünk neki, hogy az elmúlt hónapok alatt a környékbeli vendégek mellett egyre többen ellátogatnak hozzánk messzebbről is. „Ezért az étteremért megéri kiugrani Csillaghegyre…”

Mivel az étterem környezete is kifejezetten szép és barátságos, így a családi ebédek előtt vagy után kellemes kis délutáni csavargásokra is alkalmas a környék. „Még egy dolog, amire Csillaghegy büszke lehet. Hiánypótló hely, otthonos környezetben, hibátlan konyhával, igazi ízekkel. Tökéletes törzshely.”

 

A személyzet is nagyon kedves és profi volt”

 

Tudjuk, hogy a jó élmények egy étteremben nem csak azon múlnak, tökéletesek-e az ízek. A berendezés, az atmoszféra, a zene mind sokat számítanak. Azonban egy kedves mosoly, egy udvarias gesztus döntő lehet abban, hogy otthonosan érezzék magukat vendégeink. „A felszolgálók nagyon készségesek, a kiszolgálás gyors és zökkenőmentes, pont eltalálták az asztalok és a felszolgálók arányát, hogy egy szombat este se okozzon hosszú várakozást.”

 

Büszkék vagyunk munkatársainkra, akik nap mint nap barátságos és profi felszolgálással igyekeznek gondoskodni vendégeink kényelméről. Szerencsére rengeteg pozitív visszajelzés érkezik az ő munkájukról is. „A hely hangulatos, a kiszolgálás kedves (köszönjük Hajni).”

 

:)))))  Nyamiii! Imádom! Kérek!

 

És végül, nagyon szeretjük azokat a hozzászólásokat, amik csak úgy kipattannak, kirepülnek, egy-két rövidke szó, rengeteg felkiáltójel, nyálcsorgós gifek, like-jelek, szmájlik, szívecskesorozatok. Mindet szeretem!!! Nyami-nyami!!!!! Ezekkel legtöbbször akkor találkozunk, ha kiposztoljuk az egyik fogásunk fotóját és beindul a kommentelés! Jó, hogy gyakran elolvashatjuk azt is, ki milyen elkészítésben ismeri vagy szereti legjobban az adott ételt. Szuper tippeket kapunk ilyenkor és érdekes dolgok derülnek ki. Mazsola-ügyben például markáns vélemények feszülnek egymásnak 😉

 

Írják meg nekünk továbbra is véleményüket Facebookon, Tripadvisoron vagy akár személyesen is, mert fontos számunkra, és építünk rájuk!