Nőnapi meglepetés tippek

Március 8-án ünnepeljük a nőnapot, erre az alkalomra készültünk nektek különleges ötletekkel, hogy ki tudjátok fejezni tiszteleteteket a másik nem, vagy akár nőtársaitok felé.

 

1 nap távol a várostól

A 21. századi nő az élet sok-sok területén helytáll. Biztosan sokan közülük a pihenésre, feltöltődésre vágynak a legjobban. Derítsd ki mikor ér rá, és szervezz egy napos relaxációs, regenerálódós programot. Lehet egy fürdőbe, vagy wellnessbe, ahol egész nap kényeztetheted őt masszázzsal, szaunával és egy finom ebéddel. Amennyiben belefér, hogy egy éjszakát is távol maradjatok a munkától vagy a családtól, akkor másnap lehet délig aludni, délutánra pedig további kényeztető programokat szervezni. Az aktív pihenés szerelmeseinek ajánljuk, hogy a második nap merészkedjenek ki a természetbe egy hosszabb sétára, a kora tavaszi időjárásban érdemes a D-vitamint magunkba szívni.

 

Első randi ismétlése

Foglalj asztalt abban az étteremben, ahol először vacsoráztatok együtt. A nőnap megünneplése egy jó alkalom arra, hogy felmentsd őt az aznapi főzéstől, és közben felidézhetitek a régi szép emlékeket. A finom ételek, és a különleges borok társaságában végre felhőtlenül átbeszélgethetitek az egész estét.

 

Támogasd a fejlődését

Ha tudsz róla, hogy régóta vágyik egy tanfolyamról, legyen szó szakmai továbbképzésről, sportról, táncról, művészetről, akkor itt az alkalom, írasd be őt valamelyikre. Amennyiben az időhiány az, ami miatt eddig nem kezdett bele, akkor támogasd benne, hogy el tudjon járni minden alkalomra.

 

Szóljon egy nap csak róla

Derítsd ki melyik szalonba szokott járni, és ajándékozd meg egy teljes megújulással. Szervezd meg a fodrászt, a kozmetikát, a manikűrt és a pedikűrt egy délutánra, hogy felfrissíthesse külsejét.

 

Érzékszervek ajándékai

Amennyiben az időtök nem engedi, hogy aznapra programot szervezz, akkor kényeztesd olyan ajándékokkal, ami egyszerre több érzékszervét kényezteti. Készíts neki egy zenei albumot a kedvenc slágereivel, lepd meg őt egy csokor virággal kedvenc virágboltjából, és válogasd össze a kedvenc borait és sajtjait egy kosárba. Ha másra nem jut idő, koccintsatok közülük valamelyikkel, teremtsétek meg otthon az igazi borkóstolás hangulatát.