Rendezvény

Az étterem jól szeparálható terei tökéletes helyszínné teszik sokféle eseményre. Különösen szép és kellemes időt tölthetnek el az ízlésesen kialakított szabadtéri teraszunkon is akár kis, akár nagy társasággal. Legyen szó akár egy szűk körű születésnapról, egy esküvőről, vagy egy céges vacsoráról.

Az ételeink hagyományos, családi receptek alapján készülnek, ezt az otthonos, családias, bensőséges hangulatot pedig az étterem kialakításakor is szem előtt tartottuk. Egy olyan helyet alkottunk, amely a több fős rendezvényeket is képes meghitté varázsolni. Emellett profi csapatunk azon dolgozik, hogy az este zökkenőmentes legyen, és kellemes emlékként maradjon meg a vendégeinknek.

 

Esküvők

Még nem talált helyszínt az esküvői vacsorájának? Éttermük még idei esküvőket is vállal (kapacitásunk maximum 40-50 fő befogadására elegendő). A helyszín biztosításán túl gondoskodunk a zenéről, a tortáról és a különleges menüről is.

 

Születésnapok és céges rendezvények

További családi és céges eseményeknek szintúgy teret adunk éttermünkben – a gyermekeket például külön nekik kialakított játszósarokkal várjuk. Az esküvőhöz hasonlóan születésnapokkor, céges vacsorákkor is igény szerint összeállított menüt, zenét és tortát biztosítunk vendégeinknek.

Svédasztalos vacsorát, ültetett vagy állófogadást egyaránt vállalunk. A tökéletes szórakozásért gondoskodunk az élő műsorról a kedvenc zenéi beemelésével, vagy ha arra van igény, akkor a zavartalan csendről és intimitásról. Mindezeken felül lehetősége van egyedi menüajánlat összeállítására is – hogy az estéje valóban olyan legyen, amilyennek elképzelte.

Keressen minket személyesen, e-mailen vagy telefonon.