Kemencében sült, csillaghegyi hangulat- Megnyitottunk!

Megszületett a Kiscsillag Étterem Csillaghegyen! Házias ízek friss, egészséges alapanyagokból, napi menük és ravasz pecsenyék egy igazi családi kisvendéglőben! Foglaljon asztalt, már terítünk!

 

„Ettem én már mangalicát?” Magyaros, zamatos ételek, toppantós, vidám italok Óbuda egyik legkedveltebb környékén. A Kiscsillag Étteremben gyerekbarát környezetben, barátságos kiszolgálással és nagyszerű gasztronómiai élményekkel várjuk a lokális és a messziről jött vendégsereget.
Akár szezonális finomságokra vágyik, akár hagyományos hazai ízekre, étlapunkon megtalálja, amit keres.

 

Változatos ebédmenük és napi ajánlatok közül is válogathat. „Töltött káposzta zománc lábosban, naná!”
Egyen azokkal, akiket szeret. A családjával, a gyerekeivel, a szüleivel. Mindig jólesik egy közös ebéd a kollégákkal vagy a szomszédokkal. Jobban ízlik egy vacsora a barátokkal, a szerelmünkkel. Egyen azokkal, akiket szeret, és szeresse azokat, akikkel eszik.

 

Ünnepeljen finomságokkal, amikor csak teheti. Szülinapot, jubileumot, gluténmentesen vagy laktózmentesen is, kerek évfordulót és prímszámokat. Egy jó vacsora mellett nosztalgiázni vagy jövőt tervezgetni mindenki szeret. „A bor az vegán?” Mosolyogjon azon, hogy csipetke.
Minden érzékszervével egyen. Érezze ujjaival a friss kenyér puhaságát, törje el a héját, mártogassa levesekbe és piros szaftokba. Hallgassa ahogy vágnak, rágnak, sóhajtoznak.

 

„Megkóstolhatom?” Vágjon el kanállal sárgarépákat aranyló húslevesekben. Hagyja, hogy csiklandozza az orrát a tárkony és a bors. „Fokhagyma is mehet bele!” Kóstoljon meg valamit, amit még soha. Pikánsat, savanyút, kesernyéset. „Rétest mindig kérek!”

 

A Kiscsillagba kiugorhat egy napi menüre az ebédszünetben, üzletet köthet nálunk egy kávé mellett. A céges buli ne az irodában legyen. „Egy vasárnapi ebéd jövő héten ugyanitt?” Vitatkozhat kedves semmiségeken, kérheti ugyanazt, mint múltkor.
A kutyabarátok elhozhatják kedvenceiket, eljöhetnek hozzánk napsütésben vagy egy felhős, vacak napon. „Gyertyafényes randihelyszín!” Suttogjanak, kuncogjanak, tekergessék a tésztát a villára.

 

A Kiscsillag Étteremben arra törekszünk, hogy vendégeink mindig megtalálják nálunk azt a hangulatot, amire vágynak. A családias kertvendéglők zsivaját, a romantikus vacsorák meghittségét, egy hétköznap könnyed pillanatait vagy az emlékezetes bulik élményeit.

 

Foglaljon asztalt weboldalunkon!
Jöjjön el hozzánk, és mesélje el, hogy érezte magát nálunk!
Mi a kedvence az étlapunkról? Facebook-oldalunkon javasolhat új fogásokat is a menüre!